NYEREMÉNYAUTÓ

(tájékoztató és szabályzat)

Idén 25 éves az Oldtimer Show Kft.! Ebből az alkalomból egy klasszikus ponyvatetős autót fogunk kisorsolni okt. 13-án.

A nyereménysorsoláson a Tuning és Retro Fesztivál-ra a helyszínen megvásárolt belépőjeggyel lehet részt venni.

A szombati és vasárnapi jegyeket egy átlátszó urnába gyűjtjük a vasútikocsi színpadnál.

Nyereményautó: 2024-es Tuning és Retro Fesztivál nyereményautója egy gyönyörű állapotú 22 éves BMW E46 cabrio. Az autó óceánkék metál színű, 2L-es változó szelepvezérlésű benzinmotorral, mechanikus 5 sebességes váltóval. Teljes „M” felszereltségű: el. mozgatású tető, 4db el. automata ablak, klíma, tolató radar, centrál zár, BMW hifi, multi kormány, fa borítás, bőr kárpit, el. mozgatású első ülések, ülésfűtés, stb…  Az autón 17 colos alufelnik vannak, vadonatúj gumiabroncsokkal szerelve.

A nyereményautót a rendezvény helyszínén, a nyitvatartási időben lehet megnézni, a vasútikocsival szemben lévő „Rendezvénytér” helyszínen. A nyereményautóról itt lehet fotókat készíteni. A teljes nyereménysorsolásról video fog készülni.

Nyereményszelvény: A nyereménysorsoláson a 2024-es Tuning és Retro Fesztivál-ra vásárolt belépőjeggyel lehet részt venni. Mivel elővételi jegyet nem árusításunk, így csak a helyszínen, a nyitvatartási időben vásárolt belépőjeggyel lehetséges a sorsoláson részt venni. (tiszteletjeggyel nem lehet)

A sorszámozott belépőjegy hátoldala maga a nyereményszelvény, amit olvashatóan, nyomtatott betűkkel kell kitölteni és alá kell írni. (olvashatatlan írással kitöltött nyereményszelvény a játékból kizárásra kerül)

A nyereményjátékban, csak magánszemély (magyar vagy külföldi) vehet részt, nem természetes személy, pl. cég nem vehet részt. Ha a nyereményszelvényre ráírja az e-mail címét, azzal hozzájárul az e-mail címe tárolásához és hírlevél küldéséhez a következő nyereményjátékunkról, jövőbeni rendezvényeinkről.

Nyereménysorsolás: A nyereményautót a Tuning és Retro Fesztivál 2. napján, október 13-án vasárnap 16:00 órakor fogjuk kisorsolni. A sorsolás pontos helyszíne a peronok közelében lévő „vasútikocsi színpad”  A nyereményautón kívül a rendezvény támogatóinak jóvoltából még 3db autós ajándékcsomagot is ki fogunk sorsolni. Összesen négy nyertest fogunk kisorsolni. A nyertes jegyeket a jelenlévő közönség előtt fogják kihúzni a helyszínen lévő gyerek látogatók.

Sorsolásra jelentkezés, lebonyolítás: A belépőjegyet összehajtva a vasútikocsi színpadon elhelyezett átlátszó urnába kell bedobni. Ezt szombat reggeli nyitástól kezdve vasárnap 15:59-ig lehet megtenni. Négy nyertesünk lesz. Az első a második és a harmadik húzásra 1-1 értékes autós ajándékcsomagot sorsolunk ki. A negyedik húzás lesz a főnyeremény, vagyis a ponyvatetős BMW! A négy nyertes szelvény a közönség jelenlétében, nyilvánosan lesz kihúzva. A nyeremények kihúzása után rögtön bemondjuk a nyertes nevét és a települést ahol él. A nyeremények kihúzása után rögtön megpróbáljuk értesíteni a nyerteseket, a nyereményszelvényen lévő mobil tel. számon. Egyúttal közöljük a nyertes nevét és a lakóhelyét (csak település). Amennyiben a nyereményhúzás idején valamelyik nyertes a helyszínen van, akkor a színpadra szólítjuk. Itt rögtön át is adjuk neki a nyereményét. Először a három autós autós ajándékcsomagot, végül a BMW kulcsait, a forgalmi engedélyt és a törzskönyvet. Ezután az új tulajdonos aláírja az ajándékozási szerződét, majd bele ülhet a nyereményautóba és mehet vele haza. Ha nincs a helyszínen a nyertes, akkor a megadott e-mail címen és a postacímén fogjuk őt értesíteni arról, hogy jöjjön vissza a Vasúttörténeti Parkba mert itt felejtett valamit.

Nyeremény átadó: Oldtimer Show Kft. adja át a nyertes részére a saját tulajdonában lévő BMW E46 Cabrio típusú gépkocsit, mely Magyarországon nyilvántartásban lévő, magyar rendszámmal rendelkező autó. Mivel az autó használt, az átadó szavatosságot nem vállal a gépkocsira. A gépkocsi nyereményadóját az Oldtimer Show Kft. fizeti. Az autó új tulajdonosának csak a saját nevére szóló, csekély összegű gépjármű átírási illetéket kell megfizetni.