Tuning és Retro Fesztivál 2024’ házirendje

 1. A rendezvényre való belépéssel minden látogató elfogadja az Oldtimer Show Kft. házirendjét! A rendezvényt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.
 2. A belépőjegyek a helyszínen, a rendezvény nyitvatartási idejében vásárolhatók meg az alábbi módokon: készpénz, OTP SZÉP kártya, mindenféle bankkártya. A belépőjegyek sem tévedésre hivatkozva sem az időjárásra hivatkozva nem válthatók vissza! A belépőjegyek továbbértékesítése TILOS! A jegyüzérkedést és a jegyhamisítást a törvény bünteti!
 3. Minden belépőjegy napi jegy, ami csak egyszeri belépésre jogosít. Amennyiben a látogató kilép a rendezvény területéről, a belépőjegye érvényét veszti.
 4. A megvásárolt jegyek hátoldalának kitöltésével részt lehet venni a nyereményjátékunkon. TRF 2024’ jegyvásárlók között 3+1 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy autó! Szombati és vasárnapi jegyeket a „vasútikocsi színpad”-on elhelyezett urnába lehet dobni. A nyereménysorsolás vasárnap 16:00-kor lesz.
 5. A parkolás a rendezvény parkolóiban díjmentes, de csak akkor lehet igénybe venni, ha a rendészek által mutatott helyre parkolnak le. A közlekedő útba parkoló járműveket a tulajdonos költségére elszállíttatjuk! A parkolókat csak a Tuning és Retro Fesztivál látogatói vehetik igénybe, saját felelősségre. A parkolókban max. 5km/h sebességgel és a terepviszonyok figyelembe vételével lehet közlekedni.
 6. Az Oldtimer Show Kft. rendezvényeire a gyerekek részére uzsonnát (szendvics és tea) be lehet vinni. Ez csak a család részére szolgáló egyszerű ételre vonatkozik. Alkoholt és melegkonyhai készítményeket nem lehet bevinni! A rendezvényen étel készítése és étel melegítése TILOS! Kereskedelmi céllal a rendezvényre bármilyen élelmiszert vagy egyéb terméket bevinni TILOS!
 7. A rendezvényen TILOS az engedély nélküli reklám tevékenység! Ez vonatkozik a szórólapozásra vagy a szóban történő termék és szolgáltatás ajánlásra is. A rendezvényre reklám öltözetben belépni nem lehet!
 8. A bejáratoknál a biztonsági szolgálat kérésére a táskákba bepillantást kell engedni. Veszélyes tárgyakat és pirotechnikai eszközöket bevinni TILOS! A bizt. szolgálat a ruházat átvizsgálását kérheti biztonsági okból.
 9. A rendezvény területén járművel (autó, motor, kerékpár, roller, gördeszka, segway, stb…) behajtani és ezekkel ott közlekedni TILOS! Drón röptetése a parkokban és a parkolókban is TILOS!
 10. Víztorony Park területén az autós események résztvevői max. 5km/h sebességgel közlekedhetnek autóikkal. A szervezők által kijelölt helyet elhagyni TILOS! Kivétel: az autó bemutatás során a szervezők irányítása szerint kell az autókkal közlekedni.
 11. A park területére kutyát (kis testű táskában hordhatót sem) vagy más élő állatot bevinni TILOS! A tiltás a Vasúttörténeti Parkra és a Víztorony Parkra egyaránt vonatkozik.
 12. A rendezvényre fényképezőgépet és kamerát be lehet vinni, de csak magáncélú felhasználásra lehet felvételeket készíteni. Üzleti célból a rendezvényen készült felvételeket felhasználni TILOS! Tilos a rendezvényről élő videót közzé tenni! TV stáboknak és egyéb médiáknak a tudósítási és filmezési szándékukat előre be kell jelenteni a szervezőnek itt: iroda@oldtimershow.hu
 13. A rendezvényen készülő fotókon és filmfelvételeken feltűnhetnek a látogatók, ám ezzel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetnek fel a szervezők, a média, vagy a Vasúttörténeti Park felé.
 14. A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel együtt léphetnek be.
 15. A rendezvény bizonyos programjai a jellegükből adódóan nem akadálymentesek. A látogatók tudomásul veszik, hogy a Vasúttörténeti Parkban és a Víztorony Parkban sétálás közben balesetveszélyes akadályokkal (aknák, sínek, macskakő, murva, padkák), mozgó vasúti járművekkel és mozgó autókkal találkozhatnak. Az esetleges baleseti sérülésekért sem a Vasúttörténeti Park, sem az Oldtimer Show Kft. nem vállal felelősséget.
 16. A mozdonyokra és a vasúti kocsikra felmászni csak a kijelölt helyeken lévő lépcsőkön és a Vasúttörténeti Park dolgozójának útmutatása szerint szabad. Csak saját felelősségre!
 17. Az elzárt területekre belépni TILOS! Sérülés esetén a helyszínen egészségügyi szolgálatot ellátó mentőautónál lehet segítséget kérni a Teherporta bejáratnál, vagy bármelyik biztonsági őrtől.
 18. A Vasúttörténeti Park egész területén TILOS a dohányzás! Dohányozni csak a szabadban, a kijelölt dohányzóhelyeken lehet. A csikkeket eldobálni TILOS! A dohányzóhelyek zöld táblával vannak jelölve.
 19. A kiállított járművekhez hozzányúlni szigorúan TILOS! A kiállított járműveket védő kordonköteleket átlépni, vagy azokat rángatni TILOS! A rendezvény területén megfigyelő kamerarendszer van kiépítve.
 1. A Vasúttörténeti Park interaktív programjai a közlekedésbiztonsági szempontok és az időjárás figyelembe vételével fognak üzemelni. A fordítókorongozás kivételével a vasutas interaktívok díjkötelesek.
 2. A rendezvény ingyenes programjain csak sorban állást követően lehet részt venni.
 3. A rendezvényen csak józan állapotban lehet részt venni. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat eltávolítja. Ez esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni.
 4. A szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja.         

 

Oldtimer Show Kft.  Cg.: 01-09-954270