Először Magyarországon!
Október 7-9-ig „Tuning és Retro Fesztivál” Budapesten.
 
TOP tuning autók, supersport autók és az oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra. Exclusív autók tárlata a Magyar Vasúttörténeti Parkban +rengeteg kiegészítő program: Carstylig Tuningautó Találkozó, hangnyomásmérő verseny, Kalandjárók Kiállítás, gasztro utca, családi programok, hagyományőrző programok és kiállítások, vasutas interaktív programok.
 
Ősszel egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
A Tuning Show és az Oldtimer Show szervezők egy különleges autós rendezvényt hoznak létre a fővárosban. Október 7-9-ig a Magyar Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összekapcsolásával, 10 hektáros fesztiválterületen hatalmas fesztivált rendezünk: „Tuning és Retro Fesztivál” A fő látványosság a mozdony-fűtőházban lesz! A mai kor csúcs-autói a legszebb oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön tematika lesz a retro tuningautók, vagyis a felspécizett oldtimerek. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott alkotásokon csodálkozhat majd a közönség.
A fesztivál családbarát! A gyerekeket 3 állatkarám és állatsimogató várja. Interaktív kiállításunkon a saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. Ingyen használható játékok, kézműves foglalkoztató és díjmentes arcfestés várja a gyerekeket. A 120 éves tájházunkban a látogatók megkóstolhatják az igazi Csabai kolbászt. Nem csak autórajongóknak szól a Tuning és Retro Fesztivál!
Hagyományőrző programokba és a magyar gasztronómiába is belekóstolhatnak a látogatók. A nagyobbik parkban háztáji vásár is lesz: Kézműves utca, Gasztro utca és Vásártér.
A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, a hatalmas Truman. Ki lehet próbálni a sínautót, a lóvasút, a hajtányokat és a mozdonyforgatózást. A gyerekek kedvence a sínautó 5 szerelvénnyel fog közlekedni.
 
A fesztiválunkra autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető. Motorkerékpárral és kerékpárral érkezőknek külön részt jelölünk ki a P1 jelű parkolóban.
A díszkútnál és a játszótéren piknik helyeket alakítunk ki a családoknak, ahol elfogyaszthatják az uzsonnájukat. A beléptetésnél a kisgyerekes családok behozhatják a szendvicset és a teát. A házias ízekre vágyók sem maradnak éhen! A nagyobbik és a kisebbik parkban is kitelepülő sütödék szolgálják ki frissensültekkel az éhes látogatókat.
A belépőjegyek elővételben kedvezményes áron vásárolhatók meg, okt. 2-án éjfélig. Ezután a helyszínen, a fesztivál nyitvatartási idejében lehet megvásárolni a jegyeket SZÉP kártyákkal, bankkártyával és készpénzzel.
A rendezvényről folyamatosan frissülő információk itt találhatók: www.trf.hu
Vegyél rész facebook nyereményjátékunkon: oszd meg valamelyik posztunkat! Ezzel részt veszel a belépőjegy nyeremény-sorsoláson.
 
Élményekben gazdag szezonbúcsúztató fesztiválozást kívánnak a szervezők!
Laci, Balázs és Tamás